Proactief systeembeheer

Proactief systeembeheer

U bent slechts één telefoontje, mailtje of Whatsappje verwijderd van uw toegewijde ICT-contactpersoon, met expertise en ervaring van uw bedrijfsomgeving en de softwareoplossingen die u gebruikt. Problemen met hardware,  softwarepakketten of diensten die elders zijn aangeschaft? Wij nemen de verantwoordelijkheid en coördineren direct met de betreffende leveranciers om zaken op orde krijgen.

Ongeacht welke vorm van ICT-beheer u wenst – of het nu ad-hoc of proactief is – de essentie is dat het goed geregeld wordt. Of u nu thuis werkt, op kantoor bent, onderweg bent of bij een klant zit, uw computersystemen moeten gewoon functioneren. Dat noemen we ICT geregeld! De rest? Daar zorgen wij voor. 

Bij onze kennismaking bespreken we samen met u belangrijke aspecten zoals beveiliging, back-up procedures, welke ICT diensten wij dienen te verzorgen, welke bij de huidige aanbieder(s) blijven, en hoe we contact houden met uw leveranciers bij eventuele problemen. En als er toch eens een probleem optreedt? Dan zitten we wij er boven op. Zelfs als de dienst niet rechtstreeks bij Ren-IT is afgenomen, kunnen we indien gewenste pro-actief interveniëren om zo snel en goed mogelijk tot een oplossing te komen.

Wilt u weten hoe ICT-beheer via ons er voor uw bedrijf uit kan zien? Wij lichten dit graag toe tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.