Website ontwikkeling

Complete oplossing voor uw online aanwezigheid

Website ontwikkeling

Bij Ren-IT leveren we complete oplossingen voor de ontwikkeling en implementatie van websites. Ons doel is om een professionele en effectieve online aanwezigheid te creëren die perfect aansluit bij uw bedrijfsdoelen. Hieronder vindt u een overzicht van onze aanpak en de voordelen van een website-oplossing van Ren-IT.

De bouwstenen van een effectieve website

Wij volgen een gestructureerde aanpak om ervoor te zorgen dat uw websiteproject soepel verloopt en aan al uw verwachtingen voldoet.

01

Intake en Analyse

We beginnen met een intakegesprek om het doel van de website te bepalen. We analyseren de behoeften van uw bedrijf en stellen een duidelijke strategie op. Dit omvat het bepalen van de doelgroep, de functionaliteiten en de gewenste uitstraling van de website.
02

Site-structuur en Design

Op basis van de analyse creëren we een gedetailleerde site-structuur. Vervolgens ontwerpen we een visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk design dat past bij uw merkidentiteit. Dit design wordt verfijnd op basis van feedbackrondes om te zorgen dat het perfect aansluit bij uw wensen.
03

Ontwikkeling en Inrichting

Met het definitieve design gaan we aan de slag met de technische ontwikkeling van de website. We integreren een contentmanagementsysteem (CMS), registreren domeinnamen, configureren de hosting en ontwikkelen alle benodigde functionaliteiten zoals formulieren en e-mailservers. We zorgen ervoor dat alles optimaal functioneert.
04

SEO-optimalisatie en Lancering

Voordat de website live gaat, optimaliseren we deze voor zoekmachines (SEO). Dit zorgt ervoor dat uw doelgroep de website gemakkelijk kan vinden. We voeren een grondige controle uit om te garanderen dat alles perfect werkt en lanceren de website.
05

Onderhoud en Support

Na de lancering bieden we doorlopend onderhoud en support. We zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft en eventuele problemen snel worden opgelost. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijf, terwijl wij de technische kant beheren.

Uw digitale visitekaartje​

Bij Ren-IT bieden we een breed scala aan oplossingen om uw website volledig in te richten en optimaal te laten functioneren. Hieronder vindt u een greep uit de systemen waarin wij gespecialiseerd zijn. Of u nu een eenvoudige informatieve website nodig heeft of een uitgebreide e-commerce site, wij hebben de expertise en tools om aan al uw behoeften te voldoen. Er zijn nog veel meer systemen waar we mee kunnen werken, dus neem gerust contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.

Contentmanagementsystemen (CMS)

Een CMS is een platform waarmee u eenvoudig inhoud kunt creëren, beheren en bijwerken op uw website zonder technische kennis. Het biedt gebruikersvriendelijke interfaces en krachtige tools om dynamische en interactieve websites te bouwen.

WordPress

WordPress is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk CMS dat perfect is voor zowel kleine als grote websites. Het biedt talloze thema’s en plugins voor functionaliteiten zoals e-commerce, blogs, en portfolio’s.

Drupal

Drupal is een robuust CMS dat vooral geschikt is voor grote en complexe websites. Het biedt uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk en is zeer schaalbaar, wat het ideaal maakt voor organisaties met specifieke eisen.

Contoa

Contao is een veelzijdig CMS dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Het biedt een intuïtieve interface en uitgebreide maatwerkopties, ideaal voor gebruikers die flexibiliteit en robuuste prestaties nodig hebben.​

Meer dan een website; ecommerce oplossingen

E-commerce oplossingen zijn platforms die speciaal zijn ontworpen voor het opzetten en beheren van online winkels. Ze bieden functionaliteiten voor productbeheer, betalingsverwerking, verzendopties en klantrelaties.

WooCommerce

WooCommerce is een toonaangevende e-commerce plugin voor WordPress, die uw website verandert in een volledige online winkel. Het ondersteunt productbeheer, betalingsverwerking, en verzendopties.

Shopify

Shopify is een complete e-commerce oplossing waarmee u eenvoudig een online winkel kunt opzetten en beheren. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface en tal van aanpassingsmogelijkheden.

Magento

Magento is een krachtige e-commerce platform dat geschikt is voor grote webshops met een breed scala aan producten. Het biedt uitgebreide functies voor productbeheer, voorraadbeheer, en klantrelaties.

Ontdek onze ecommerce diensten

Verken onze uitgebreide e-commerce oplossingen, van webshop-inrichting en omnichannel-strategieën tot procesautomatisering en marketplace-beheer, om uw online aanwezigheid te optimaliseren.

Website hosting en domeinregistratie

Website hosting en domeinregistratie zijn essentiële diensten voor het beschikbaar maken van uw website op het internet. Hosting biedt ruimte op een server voor uw websitebestanden, terwijl domeinregistratie zorgt voor een uniek adres (URL) voor uw site.

Cloud hosting

Betrouwbare en schaalbare cloud hosting oplossingen om de prestaties van uw website te optimaliseren en te zorgen voor een hoge beschikbaarheid.

Domeinregistratie

Wij regelen de registratie van uw domeinnamen en zorgen voor een naadloze integratie met uw website en e-maildiensten.

Extra functionaliteiten

Onze extra functionaliteiten bieden aanvullende diensten om de effectiviteit en veiligheid van uw website te verbeteren, zoals SEO optimalisatie en beveiligingsoplossingen.

SEO optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat uw doelgroep u gemakkelijk kan vinden.

Beveiligingsoplossingen

Implementatie van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om uw website te beschermen tegen cyberdreigingen en datalekken.

CDN

Implementatie van CDN-functionaliteiten verbetert de laadsnelheid en beschikbaarheid van uw website wereldwijd.

Begin direct

Professionele en op maat gemaakte websites.

Voordelen van website ontwikkeling via Ren-IT

Bij Ren-IT profiteert u van een professionele aanpak die zorgt voor een effectieve, aantrekkelijke en functionele website. Onze expertise en persoonlijke benadering maken het verschil. Onze oplossingen zijn flexibel, schaalbaar en afgestemd op uw specifieke behoeften.

Maatwerkoplossingen

Websites die volledig zijn afgestemd op uw specifieke bedrijfsbehoeften en doelen.

Geavanceerde technologieën

Gebruik van de nieuwste webtechnologieën voor een moderne, snelle en veilige website.

Geavanceerde beveiliging

Uitgebreide ondersteuning en onderhoudsdiensten om optimale prestaties te garanderen.
neem contact op

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem Contact Op

Veel gestelde vragen

De tijdlijn voor de ontwikkeling van een website hangt af van de complexiteit en de specifieke vereisten. Gemiddeld duurt het proces tussen de 4 en 12 weken.

Ja, Ren-IT biedt diensten aan voor het herontwerpen en optimaliseren van bestaande websites om te voldoen aan de nieuwste normen en trends.

Ja, Ren-IT biedt volledige hosting- en domeinregistratiediensten aan als onderdeel van onze complete website-ontwikkelingsoplossingen.

Onze webontwikkelingsdiensten omvatten basis SEO-optimalisatie om ervoor te zorgen dat uw website goed vindbaar is in zoekmachines. Voor geavanceerde SEO-diensten bieden we aanvullende pakketten aan.

Ja, we bieden uitgebreide ondersteuning en onderhoudsdiensten na de lancering van uw website om ervoor te zorgen dat uw site optimaal blijft presteren.

Ja, we hebben ervaring met het integreren van e-commerce oplossingen zoals WooCommerce, Shopify en Magento om uw online winkel optimaal te laten functioneren.