Complete pakket voor al uw ICT-behoeften

ICT oplossingen

Bij Ren-IT bieden we een uitgebreid assortiment kant-en-klare ICT-oplossingen die zijn ontworpen om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te versterken. Onze oplossingen zijn gericht op het verhogen van uw productiviteit, het verbeteren van uw beveiliging en het optimaliseren van uw communicatie. Hieronder vindt u een overzicht van onze innovatieve ICT-Oplossingen die uw organisatie naar een hoger niveau tillen.

Robuuste en schaalbare oplossingen voor het efficiënt hosten van bedrijfstoepassingen. Geniet van betrouwbare prestaties, hoge
Bescherm uw systemen tegen schadelijke software en ongewenste e-mails met onze uitgebreide oplossingen. Realtime bescherming
Bevorder flexibiliteit en productiviteit met onze geavanceerde BYOD-oplossingen. Optimale beveiliging en beheer van persoonlijke apparaten
Bescherm uw apparaten tegen de nieuwste bedreigingen met onze uitgebreide oplossingen. Geavanceerde antivirusbescherming, firewalls en
Van concept tot onderhoud: complete oplossingen voor webontwikkeling. Professionele begeleiding bij elke stap zorgt voor
Geavanceerde oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Kies uit on-premise Exchange, Office 365, hybride configuraties
Een persoonlijke benadering met

Waarom kiezen voor ICT-Oplossingen van Ren-IT?

Bij Ren-IT begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we niet alleen standaardoplossingen, maar passen we onze ICT-oplossingen aan uw specifieke behoeften aan. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom onze klanten voor Ren-IT kiezen:

Geïntegreerde en schaalbare oplossingen

Onze systemen werken naadloos samen en groeien mee met uw bedrijf, of u nu een startup bent of een gevestigde onderneming.

Expertise en innovatie

Ons deskundige team biedt optimale ondersteuning en zorgt dat u altijd toegang heeft tot de nieuwste technologieën.

Gebruiksvriendelijkheid en beveiliging

We leveren krachtige en intuïtieve oplossingen, met een sterke focus op de beveiliging van uw bedrijfsgegevens.
Oplossingen die ontzorgen

Focus op uw bedrijf

Case Study

"Werken waar je wilt" IT omgeving met Ren-it's werkplek oplossingen

Bedrijf: E-Fluid 
Sector: Hydraulische oplossingen
Aantal medewerkers: 400

Uitdaging: Een internationaal Duits concern met vestigingen over de hele wereld worstelde met hun IT omgeving in China bij een tweetal locaties. IT support & beheer lag bij diverse partijen (zowel intern als extern). Geimplementeerde oplossingen waren onvoldoende schaalbaar. Gebruikers hadden problemen met hun e-mail, het opslaan, vinden en delen van bestanden, en het werken op afstand. Regelmatig waren er diverse connectivity issues tussen WIFI, printer, lokale clients en servers.

Oplossing: Ren-IT, 1 aanspreekpunt, 1 totaaloplossing (1A1T). 

Implementatie:

 • Volledige scan en audit huidige stand van zaken ICT hardware, software en gebruikers.
 • Opzet consistent ITSM beleid en plan van aanpak.
 • Aanschaf Microsoft 365  binnen 21 Vianet oplossingen om zodoende te voldoen aan nationale wetgeving.
 • Migratie mail servers naar Exchange online.
 • Migratie webhosting naar Aliyun VPS (incl. herinstallatie CMS en auditing content).
 • Migratie lokale NAS naar Onedrive zakelijk.
 • Inrichting Sharepoint Team Site voor intranet en extranet.
 • Inrichting Entra (Active Directory) inclusief policies
 • Implementatie Eset endpoint beveiliging.
 • 2FA beveiling.
 • Vervanging laptops en desktops (waar nodig)
 • Herinrichting workflows en planning procurement en uitgifte proces.
 • Inregelen supportdesk & training personeel
 • Monitoring en afstemming met ICT afdeling hoofdvestiging.
 • Training van het personeel in het gebruik van Microsoft 365 Outlook, Word, Excel, Onedrive, Teams, Sharepoint.
 • Heronderhandeling bestaande contracten en gepland afschalen onnodige oplossingen door nieuwe synergie.

Resultaten:
De implementatie  leverde significante voordelen op:

 • Verhoogde Productiviteit: De integratie van communicatie- en samenwerkingstools in één platform leidde tot efficiëntere workflows en verbeterde samenwerking.
 • Kostenbesparing: De migratie naar de cloud verminderde de behoefte aan fysieke IT-infrastructuur en de bijbehorende onderhoudskosten.
 • Betere Beveiliging: De geavanceerde beveiligingsfuncties van Microsoft 365 zorgden voor een robuuste bescherming van bedrijfsgegevens.
 • Flexibiliteit en Schaalbaarheid: Medewerkers konden nu flexibel werken vanaf verschillende locaties en apparaten, wat bijdroeg aan een betere werk-privébalans en een hogere tevredenheid. Realisatie van nieuwe werkplekken binnen 24 uur.

Conclusie:

Het realiseren van consistent beleid en de succesvolle implementatie van Microsoft 365 heeft E-fluid in staat gesteld om hun IT-infrastructuur te moderniseren, communicatie en samenwerking te verbeteren, de beveiliging te versterken en flexibeler te werken. Deze case study toont aan hoe binnen een international concern bij lokale vestigingen met andere nationale wetgeving toch kunnen profiteren van de adoptie van moderne cloudgebaseerde oplossingen zoals Microsoft 365 om hun operationele efficiëntie en concurrentievermogen te vergroten. Ren-IT heeft hierbij de klant volledig ontzorgt gedurende het complete migratie traject tot en met de huidige ICT ontzorging.

 •  
Klaar om uw ICT te optimaliseren?

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek